Work and Travel USA / Work and Study UK
Praca v Kanada Work and Study Canada

Hospitality Management

Hospitality Management

Podmienky účasti

  • vek minimálne 19 rokov
  • znalosť agnličtiny na úrovni Upper-Intermediate

Nástup na program

  • každých 6 týždňov

Hospitality Management

Kurz Hospitality Management poskytuje spojenie medzi akademickou sférou a reálnym svetom hotelierstva a reštauračných služieb a dáva študentom praktické a vecné znalosti vyhľadávané zamestnávateľmi. Študenti sa pripravia na pracovné príležitosti od základných až po manažérske pozície.

Cieľom kurzu je odovzdať absolventom vedomosti, zručnosti a poskytnúť praktický tréning potrebný pre dokonalé zvládnutie tohto lákavého odvetvia, ktorého celosvetový rozvoj zaznamenáva exponenciálny nárast.

zápisné 399 CAD
Hospitality Management 6M 3550 CAD
Hospitality Management 1Y - akciová cena
5750 CAD
Hospitality Management 1Y 6350 CAD
Hospitality Management 2Y - akciová cena
6350 CAD
Hospitality Management 2Y
11550 CAD

Pri variante programu Hospitality Management 1Y a Hospitality Management 2Y je možné školné platiť v splátkach nasledovne: 30% školného sa platí pred vycestovaním a zvyšok v 6 mesačných splátkach po príchode do Kanady. Pri platbe na splátky je dodatočný poplatok vo výške 100 CAD za administratívne spracovanie splátkového kalendára.


Cena kurzu zahŕňa:

  • poradenstvo a asistenciu počas celého vybavovacieho procesu
  • poskytnutie kompletných a praktických informácií o živote v Kanade nevyhnutných pre pobyt v Kanade
  • poradenstvo a asistenciu pri žiadaní o víza na kanadskej ambasáde
  • sprostredkovanie spiatočnej letenky do Kanady
  • informácie o spôsoboch hľadania zamestnávateľa v Kanade
  • plnú podporu v núdzi zabezpečenú partnerskou organizáciou v Kanade
  • asistenciu pri navrátení daní


Ostatné poplatky:

  • poplatok za učebné materiály Hospitality Management 6M - 300 CAD, Hospitality Management 1Y – 600 CAD, Hospitality Management 2Y – 1200 CAD
  • poplatok za triedne aktivity Hospitality Management 6M - 100 CAD, Hospitality Management 1Y – 200 CAD, Hospitality Management 2Y – 400 CAD
  • poplatok kanadskej ambasáde pri žiadosti o udelenie víz vo výške 150 CAD
  • poistenie v zahraničí - 2 alternatívy podľa preferencie klienta a dĺžky pobytu (odporúčané je komplexné poistenie) - a) polročná sadzba bez prerušenia – 278,10 EUR len liečebné náklady alebo 346,50 EUR komplexné cest. poistenie; b) ročná sadzba bez prerušenia - 423,20 EUR len liečebné náklady alebo 528,80 EUR komplexné poistenie
  • ubytovanie a transfer z letiska - cena tu
  • doprava do Kanady vo výške cca. 500 EUR až 1000 EUR - suma závisí od aktuálnej ceny a bude presne špecifikovaná v čase rezervácie
  • odporúčaná hotovosť pri vstupe do Kanady min. cca. 1000 CAD

Kurz je rozdelený do dvoch častí študijnej a po nej nasledujúcej co-op, teda praktickej pracovnej časti programu v pomere 50/50. Podľa aktuálne platných pravidiel môže študent, za predpokladu udelenia Work Permit kanadskou ambasádou, pracovať v rozsahu 20 hodín týždenne už počas štúdia.

Oblasti zamerania študijnej časti:

  1. Hospitaly Today: An Introduction
  2. Managing Service in F&B
  3. Supervision in the Hospitality Industry
  4. Managing Front Office Operations
  5. Managing Housekeeping Operations
  6. Hotel and Restaurant Accounting
  7. Hospitality Sales and Marketing
  8. Planning & Control for F&B

Oblasti zamerania pracovnej časti programu co-op:

  • Food and Beverage Server
  • Hotel Receptionist
  • Hotel Manager
  • Dining Room Supervisor,
  • Building Maintenance Manager, atď.


Dôležité detaily

Umiestnenie na co-op, teda praktickú pracovnú časť programu si zabezpečuje študent za pomoci a asistencie školy sám po príchode do Kanady.

Kurz začína každých 6 týždňov.

Maximálna veľkosť triedy je 30 študentov.

Rozsah výučby:

Hospitality Management 6M: 12 týždňov štúdia + 12 týždňov co-op pracovná časť programu
Hospitality Management  1Y: 24 týždňov štúdia + 24 týždňov co-op pracovná časť programu
Hospitality Management  2Y: 48 týždňov štúdia + 48 týždňov co-op pracovná časť programu

TOP